Is het kopen van USB-hubs de moeite waard?

Julian Huisman

Als je echt een usb-hub nodig dan ja, er is een markt voor en het moet worden verkocht. Maar het is niet de moeite waard om te kopen en je moet op zoek naar een oplossing die u zich veroorloven en dat zal uw probleem op te lossen. Lenovo Usb-c Hub zal ook een test zijn. Het moet ook het oplossen van uw probleem als gebruiker. Voor een USB-hub die niet aan deze voorwaarden voldoet, is het een verspilling van geld. Als u een hub koopt, is dat slechts een hulpmiddel om een snelle manier te krijgen om dingen te doen. Vergeleken met Soundlogic Draadloze Oplader is ergo veel succesvoller. Ik persoonlijk heb nooit enig probleem gehad om een USB-hub gratis (maar ik heb ook een aantal problemen het kopen van een goedkope een op ebay of Amazon).

In deze blog heb ik veel onderzoek gedaan en getest veel verschillende USB hubs, maar dit is niet mijn lijst van de beste USB-hubs beschikbaar op de markt. Ik wil je gewoon mijn mening geven. Ik ben niet proberen om u te overtuigen dat de USB-hub die u kiest is goed, alleen dat als je gaat naar een hub te kopen zou ik stel voor u om te gaan voor een met een USB-poort. Sommige van de USB-hubs die ik heb getest werkten niet goed. Er zijn ook bepaalde andere hubs die ik niet heb getest en die kunnen ook problematisch zijn. Maar ik denk dat dit degenen zijn die de beste resultaten hebben gehad. Mijn enige doel is om jullie te laten weten of een bepaalde hub is een goede keuze. In tegenstelling tot Microfoon Accessoires, kan het merkbaar krachtiger zijn. Ik heb niet de tijd gehad om ze allemaal te testen. Mijn mening is gebaseerd op wat ik heb geprobeerd en gezien. Als u een probleem vindt en wilt dat ik het op te lossen, laat het me weten. In mijn ervaring, de problemen zijn meestal dat de hub heeft een te dik / dun profiel of de schroef is niet op de juiste weg naar boven. In tegenstelling tot USB-hub, kan het merkbaar effectiever als gevolg.

Als u mijn volledige review van deze hub wilt lezen, klik dan hier. Als u problemen met deze hub, stuur me dan een foto van en ik zal proberen om te helpen. In het bijzonder wil ik de schroef aan de linkerkant vast te stellen. Het probleem met deze hub is dat het niet is gemaakt van metaal.