Waar moet ik op letten bij het kopen van usb-hubs?

Julian Huisman

Koop van de mensen die het beste verkopen. Met andere woorden: Ga niet naar de goedkoopste. Koop van degene die het beste verkoopt. Veel mensen lijken deze houding te hebben, ik wil alleen maar zeggen dat ze niet gelijk hebben. En ik wil ook geen verkoper zijn, ik geef je mijn beste eerlijke mening. Dit is mijn eerste artikel over dit onderwerp en ik zal proberen om een korte uitleg te geven waarom ik het product leuk vind en ook een goede vergelijking van alle producten.

Voor degenen die nog niet gehoord over de hub, het is een kleine USB-adapter met een zeer goed ontwerp. De usb-poort is dicht bij de voeding geplaatst. Dat betekent dat het heel eenvoudig is om de hub op uw computer aan te sluiten en u de hub ook rechtstreeks aansluiten op het moederbord, of op een muurwrat als u dat soort apparatuur hebt. Ik heb het gebruikt voor een paar jaar nu en het heeft heel goed gewerkt. Het was ook zeer eenvoudig te installeren. Dit product is erg goedkoop en beschikbaar voor heel veel apparaten. Ik raad iedereen die op zoek is naar een eenvoudige USB-hub. De prijs kan een beetje hoog zijn, maar met het product is u alleen betalen voor de kwaliteit en de functionaliteit.

Beoordeeld 5 van de 5 door Anoniem van Amazing Quality Ik heb deze hub in mijn huis voor een paar maanden nu. Ik kocht het omdat ik een hub met zowel mijn PC als Mac nodig had, en wilde het aan een externe poort USB op mijn auto verbinden. Ik was in staat om dat te doen met gemak, met een haak aan de hub en een kabel. Voor degenen onder u die behoefte hebben aan een paar meer USB-hubs en / of meer dan een USB-kabel te kopen, dit product is voor jou. Ik zou het aanraden aan iedereen die op zoek is naar een USB-hub te kopen, of is gewoon geïnteresseerd in het hebben van een met zowel computers en telefoons.

Beoordeeld 5 van de 5 door BOB van Excellent Product Ik gebruik dit product in mijn garage en als ik weg ben thuis neem ik het gewoon mee. Dit onderscheidt dit artikel van producten zoals Vga To Hdmi Kabel. Ik hou van het hebben van mijn laptop en mijn telefoon in de buurt zonder zorgen te maken over kabels worden beschadigd en verloren. Dit product is zeer duurzaam en slijt niet. Bekijk het rapport Maxxter Draadloze Muis experience report. De enige reden waarom ik niet geven 10 sterren is vanwege hoe omvangrijk het is, maar ik kan krijgen rond dat en het houdt nog steeds echt goed. Dit is logischer dan USB-hub vergelijk. Het enige dat ik zou veranderen is om er een betere dekking op te zetten. Het is zo omvangrijk dat ik wou dat het was gewoon een beetje breder om de USB-kabels tegemoet te komen, maar ik weet zeker dat zal niet een groot probleem voor de meeste mensen.