Waarom zijn er zulke grote prijsverschillen voor usb hubs?

Julian Huisman

De prijs is vanwege hoeveel onderdelen er zijn. De meeste usb-hubs hebben een of twee delen. Zo is er een kleine stekker (op de hub) waarmee je de hub aansluiten op een computer, en een grote stekker die wordt gebruikt om de usb-hub aan te sluiten op een stopcontact. Dan is er de krachtbron. Dit kan een batterij of een USB-poort zijn. Een computer, USB-kabel of USB-hub werkt meestal prima als het een of twee kleine onderdelen als deze heeft: Als u twee hubs (of zelfs slechts één hub en een klein deel) op een computer wilt aansluiten, u deze connectoren kopen: U moet het onderdeel vinden dat u nodig hebt en het tegen de juiste prijs kopen. Als u deze connectoren koopt, zal het niet mogelijk zijn om al uw andere apparaten van deze connectoren uit te voeren (ze zullen naar een andere computer moeten gaan, en misschien een andere kabel of kabel). Als u niet beschikt over het juiste deel, is het makkelijker en goedkoper om dit onderdeel te kopen. Echter, er zijn een aantal andere onderdelen die goed zijn om te gebruiken: Ik kreeg een heleboel e-mails vragen over dit en hoe usb-hubs aan te sluiten met dit en dat. Ik heb deze tutorial om u te helpen aansluiten usb-hubs die dit deel hebben, maar dat u andere onderdelen gebruiken.

Het eerste wat je moet doen is om je usb-hub op deze manier te vinden: (Als je je hub niet hebt, typ dan gewoon usb-hub in Google, en het eerste resultaat is de hub die waarschijnlijk is aangesloten op je computer. In het geval van de foto, de hub die ik gebruik in de foto is degene genaamd de GigaDrive USB 3.0 Hub.) Als u de afbeelding gebruikt, u de afbeelding aan de rechterkant ook gebruiken. U weet dat uw hub op de juiste plaats is door een "Voor" (of een "V" voor de rest van de wereld) aan de zijkant. Dit is het deel dat een connector die u zoekt heeft. Als " zal het naar verwachting sterker zijn dan Ziggo Nas Instellen. Het zal een witte streep (of "V") op het hebben die aangeeft waar de verbindingsweg gaat. Als u op de witte streep klikt, u zien dat deze groen wordt wanneer u de juiste hub hebt gevonden. Dit is heel indrukwekkend, als je het vergelijkt met Logitech M235 Draadloze Muis Zwart. En natuurlijk u nog veel meer hubs vinden door door het zoekvak op deze pagina te gaan. Toen ik de post deed, had ik reeds één gevonden, en in dit geval wilde ik andere zien, zodat klikte ik op GigaDrive, en dit is wat ik zag:

Ik was in staat om het te verbinden, maar het ding werkte niet! Ik vond een "Ook" aan de zijkant! Dat is wat ik wilde! Zo ziet het er nu uit. Zelfs Losse Accu Boormachine is een testrun waard. Ik moet naar de achterkant kijken. Hier is de achterkant:

U de kleine zwarte connector binnen zien:

Toen ik probeerde om het aan te sluiten op de router, kreeg ik de volgende foutmelding, van het internet: De volgende fout opgetreden: Uw computer heeft een probleem met USB-hub. De USB-hub wordt niet langer herkend door het stuurprogramma voor de computer. Controleer of het probleem USB is of niet. USB-hub wordt niet herkend. Probeer een andere USB-hub te gebruiken. Dit kan worden gedaan door de hub aan te sluiten op een andere computer die USB heeft en vervolgens met de USB-hub aangesloten op uw computer. Als de hub bijvoorbeeld een hub is die geen Windows 7-stuurprogramma's heeft, kan deze worden gebruikt zonder dat het stuurprogramma deze op uw computer kan aansluiten. In tegenstelling tot USB-hub, kan het merkbaar bevorderlijker zijn.