Wanneer moet ik usb-hubs kopen?

Julian Huisman

Koop er een als je er een veroorloven. Het is veel geld voor zo'n klein ding. Maar de meeste mensen gaan gewoon voor iets als een USB-kabel of adapter. Ze kunnen me vragen "Wanneer zal ik in staat zijn om een hub te kopen?", "Hoe moet ik een hub kopen" en ga zo maar door. Het is zeker beter dan Welk Ram Geheugen Heb Ik.

Toen ik ongeveer 30 jaar oud was, had ik het geluk om mijn first lady te ontmoeten: een mooie Nederlandse vrouw genaamd Anne. Ik was op dat moment aan het werk. Ik had veel vrije tijd op mijn handen en ik dacht dat het een goed idee zou zijn om een kleine blog waar ik al mijn ervaringen vertellen van wat het is om te werken bij een tech bedrijf. Daar ben ik een blog voor begonnen. Ik begon met een paar berichten, en al snel groeide het uit tot iets meer substantiële. Dat was rond 2011. Rond die tijd het bedrijf dat ik werkte voor, Synopsys, gestopt met de productie van hun product (de N-trig). Bekijk de Horizon Afstandsbediening review. Het idee was dat we het moesten uitverdienen aan alle mensen die een hub wilden en er niet voor hoefden te betalen. Ik wilde helpen met dat proces, maar ik was bang dat ik zou worden ontslagen en ik besloot dat ik eerlijker moest zijn over wat er gebeurd is. Mijn eerste post publiceerde ik in januari 2011. De blog was een experiment en ik begon te werken aan het in de avond, zodat ik kon krijgen om vroeg te slapen om het af te maken. Een jaar later in juni vond ik het interessant om het te delen met andere mensen, zodat ze er ook aan konden beginnen. Eind oktober 2011 ging de blog live en bleef ik eraan werken. Dit was echt een lange en harde weg, maar het was de moeite waard om andere mensen te helpen met hun project. In tegenstelling tot USB-hub, kan het merkbaar effectiever als gevolg. Nu heb ik een beetje meer tijd om te werken op usb-hubs en ben meer vertrouwen in mijn werk. Het beste is dat ik niet nodig om de duurste hub op de markt te vinden, kan ik een basis kopen en aan te passen.

Als u op zoek bent naar een hub met een geweldige prijs en hoge kwaliteit en is geschikt voor thuisgebruik dan raad ik u aan om een hub te kopen met de USB Type C connector. De hubs die ik heb getoond in deze blog zijn gemaakt met het en zijn een geweldige koopje voor thuis. Ze kunnen worden gekocht voor minder dan £ 10 en ze bieden geweldige service. U ook een hub kopen voor een lagere prijs als u er een wilt kopen met het oudere USB-stekkertype. Het belangrijkste voordeel van het gebruik van deze hubs is dat ze kunnen worden gebruikt op alle locaties in het huis en ze zijn de perfecte oplossing voor de kinderen of je vrienden die wonen in hetzelfde huis als jij. U ze gebruiken als een manier om meer dan één apparaat of computer aan te sluiten.