Wie schrijft hier?

Julian Huisman

In 2019 werd ik geïnterviewd door de Nederlandse tv-zender ARD over de toekomst van de hub en ik denk dat het nu tijd is om eindelijk te praten over hoe ik hier ben gekomen. Ik kwam in 2012 naar Amsterdam en vond daar snel een hub. Ik had behoefte aan een hub die niet alleen stroom kon leveren, maar ook draagbaar was.

De grootste keuze die ik toen zag was van een Frans bedrijf. Op het moment, het was een hub gemaakt door D-Link die ik heb gehad sinds het begin. De prijs van een hub is ook duur in vergelijking met een alternatief. Ik vroeg de Nederlandse retailer van wie ik mijn producten had besteld, of ze een Europees model wilden verkopen. Ze zeiden: Je er altijd een vinden. Het was toen dat ik leerde dat D-Link is niet alleen en er zijn tientallen bedrijven als het. Veel daarvan zijn eigendom van grote bedrijven als Philips, D-Link, B&H, B&N, etc.

Mijn Ebook, die heet USB Hub voor Windows, is nu gratis op Kindle , Nook en andere e-readers.

Als je van het artikel en vind het nuttig, u mij en mijn werk via Paypal. Ik zal blij zijn om een aantal Bitcoins te krijgen als je die hebt. Doneer gerust aan: 1BhjQ8KgNdXQJmV3nj7xPZ3NuHN5QwBx U bent vrij om mijn ebook op elk gewenst moment te downloaden en te publiceren. Het is niet toegestaan om het eBook te verkopen, te huren of te delen. Bedankt voor het lezen. Voel je vrij om het te delen met je vrienden op Facebook, Twitter en Google en voel je vrij om me een reactie op Amazon of uw vragen. Bedankt voor het kijken. Aarzel niet om mij een vraag te stellen. Als je problemen hebt, neem dan contact met mij op via e-mail. Als je genoten hebt van mijn video, abonneer je dan op mijn YouTube-kanaal. Ik zal ook een aantal credits te geven aan mijn videograaf. Bedankt voor het kijken.

Leven

Toen ik in 2010 klaar was met school, wilde ik iets soortgelijks beginnen. We weten allemaal hoe moeilijk het is voor mensen om een Android-telefoon te gebruiken. Ik wilde mensen die geen android hebben een plek geven om nieuwe apparaten te vinden, wat hen zou kunnen helpen om een betere ervaring te hebben.

Ik deed wat elke hacker zou moeten doen. Ik ben helemaal opnieuw begonnen. Ik was gemotiveerd om deze pagina te maken, zodat mensen nieuwe apparaten konden vinden, en niet bang zijn om ze te kopen. De resultaten zijn niet perfect, maar ze zijn beter dan veel van de apparaten die beschikbaar zijn in de markt, die alleen beschikbaar zijn met een premium prijs. Dus ik ben begonnen met een gemeenschap op facebook, die heet USB Hubs. Daar vindt u allerlei informatie. Voor het eerst hoop ik dat iemand een mooi, goedkoop apparaat kan vinden dat aan hun behoeften voldoet. Daarom ben ik er nog steeds mee bezig en update ik het voortdurend, met steeds meer USB-hubs op komst.

Mijn vader vertelde me altijd dat er meer aan deze wereld dan alleen een hub en het internet, maar ik heb hem nooit geloofd. Om ervoor te zorgen dat ik de waarheid leerde gaf hij me een kleine draagbare USB-hub en een set adapters voor het aansluiten van de apparaten op ons netwerk.

Ik had ook het geluk om in deze niche markt als de enige USB 3.0 adapter voor de Apple TV en ik hou echt van om het te gebruiken voor het aansluiten van apparaten op de hub. Maar mijn eerste apparaat met de adapter was de Samsung TV en mijn mening over de USB-hub was niet goed ontvangen op het moment. De Samsung TV is op mijn netwerk voor ongeveer 1,5 jaar tot nu toe en ik heb geen problemen aansluiten op de hub. Ik gebruik de adapters die ik had voor een tijdje, maar ik heb onlangs weer op de markt voor een nieuwe Samsung TV.

Mijn motto is dat je maar twee delen nodig hebt. De USB-hub en een toetsenbord. Ik hou van de eenvoud van de USB-hub in dit geval.

De USB-hub werkt door deze eenvoudig op de USB-poort van uw computer te monteren. Er is geen noodzaak om iets anders te doen op de computer. Er is ook geen behoefte aan een bestuurder. Er zijn geen stuurprogramma's nodig om uw USB-hub daadwerkelijk te gebruiken. Als u een USB-hub als toetsenbord van uw systeem wilt gebruiken, hebt u alleen een toetsenbord nodig dat USB-toetsenborden ondersteunt. Sommige toetsenborden hebben een USB-poort met een in-line USB-hub die u als toetsenbord gebruiken. Voor die toetsenborden heb je een toetsenbord nodig met een USB-poort die ook een USB-hub is. Er zijn ook toetsenborden met toetsenborden met ingebouwde USB-poorten. USB-hubs zijn een van de meest voorkomende soorten apparaten die met een laptop moeten worden gebruikt, omdat het apparaat zo gewoon is.